diumenge, 1 d’abril del 2012

Des de Moscou

Hola a Tothom!

ara ja portem un parell de dies aqui i ens estem acostumant al fred i a portar dues capes de tot, dos pantalons, dos mitjons, ... som com dos cebes i ens costa moure les articulacions, som com dos gegantets.
Avui fins i tot hem vist el cel algun moment entre algun forat a la capa permanent de nuvols.

Ahir ja vam veure la Placa Roja, algun museu, com el del Gulag i el d'art contemporani. Avui hem continuat caminant per tot arreu, i fins i tot hem vist el campionat del mon d'esgrima junior a l'estadi olimpic!
Tot es molt gran, i hi ha cotxes carissims a per tot arreu, ferraris, maserattis, bmws, ... o sigui que tambe tot es molt car! Perque us en feu una idea, un cafe amb llet, es dificil trobar-lo per menys de 2,5 euros (100 rubles).
A l'Hostal on estem estem molt be, fins i tot hem passat calor! Ara estem planejant els dies que tenim per davant i anirem a sopar un parell de sopes, i alguna coseta mes.
Ah pero suportem molt be el fred eh!

Vinga fins aviat!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu fent un viatge diferent eh!amb
fred, ben segur que també us ho pasareu bé. La mama diu que mengeu calories, que es el millor per fer pasar el fred.també diu : En la variacion, está el gusto. segur que es veritat. Rebeu dos petons a les dues galtes.

Els papis Isabel i Llorenç.

Mama ha dit...

Segur que Rússia no és com esperàveu: enorme, luxosa, cara,..però suposo que també us està agradant.
No deixeu de menjar i a veure si teniu sort i el temps s'arregla una mica. Hi ha més turistes?
Petonets
Mama

Anònim ha dit...

Com va el fred?, aqui a Barna esta plovent, nosaltres dijous a la tarda anirem a Begur que tambè ploura aixo diuen, quins plans teniu?. La Gisela i familia a Banyoles, l'Laia i familia a els Ports, el Marti ja camina sol, la Bruna porta tot el dia un nino qu'es diu Marti, i l'Aina amb la corda de saltar no para. molts molts petonets els papis

Papa i Lioba ha dit...

Em pensava que ereu en un paradís comunista... Inja es veu que tot canvia.
Compte amb el fred. Mengeu i beveu coses calentes.
A part d'això a passar-s'ho bé que deu ser l'última escaapada de solters.
Papa

Mama ha dit...

Què tal? com és que no dièu res més? tot bé? petonets

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?