dijous, 5 d’abril del 2012

Des de Souzdal

Hola!

us escrivim des de dins d'una nevada com no haviem vist mai, a tot arreu hi ha un metre de neu, pero tot i aixo es un paisatge espectacular! Ahir vam tenir sort i va fer molt de sol, aixi que una de freda i una de calenta (bueno lo de calenta ... jeje).
Despres de Moscu vam agafar un bus fins a Vladimir, una ciutat a 180 km de Moscou, enmig de planes boscoses nevades, tot el paisatge es aixi.
A la tarda vam agafar una Marshroutka (bus petit) fins a Souzdal, un poblet petit ple d'esglesies i monestirs. Per sort vam arribar amb sol i vam poder veure-ho brillant.
Aqui a l'hostal, on estem super be, molt calentons, hi som nosaltres i una parella d'esquimals! (russos de Iakutsk, a Siberia), i ens han dit que la seva ciutat arriben a -55 graus!!!! o sigui que no ens podem queixar!

Costa bastant fer-se entendre, no parlen ni una paraula d'angles, nomes rus, i no fan el mes minim esforc per entendre't, pero amb dues paraules en rus de la guia (avui, dema, ...) i algunes que ja sabiem del viatge a l'Uzbekistan, ens fem entendre!
Aquesta tarda tornem cap a Moscou en bus, i despres agafarem un tren nocturn amb llit (platskard) fins a Sant Petersburg, on estarem els ultims tres dies del viatge.
Una abracada!
La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?