diumenge, 14 d’agost del 2011

Des d'Istambul (Turquia)

Hola Familia!!

Ja som i ja marxem d'Istambul. Han estat dos dies breus pero molt intensos, ens esta agradant molt, mes del que ens pensavem. Hem tingut sort i hem enganxat el ramada, fins i tot hem compartit el sopar que trenca el deju amb una familia davant de la mesquita mes sagrada de la ciutat, la de Eyup.
Avui ens hem despedit dels companys de viatge. Estel i Jordi ens veiem a Barcelona eh! Bon retorn a casa!
Ara ja agafarem un bus de 6h per arribar a Safranobulu o a Amasra, ho decidirem pel cami.
Estem molt be! Ens veiem aviat!

5 comentaris:

Mama ha dit...

Ja us ho dèiem que Estambul és una ciutat encantadora, tombar per aquests carrers és com canviar d'època. Ara comença el vostre viatge més autèntic, transports locals i sense tenir gaire clar on aneu. És igual..., en un viatge l'important és el camí. Petonets!

Papa i Lioba ha dit...

La Mesquita d'Eyup és molt molt molt islàmica. Quina sort poder compartir moments com aquest sopar.
Papa i Lioba

isabel perez vilaplana ha dit...

Només 14 pensions ?, aixó no es res,
jo conec uns que anant amb la Elis i el Cesc `per poc no dormen al carrer!!!. Es broma perque al carrer, no varem dormir mai. Ens alegra molt que us ho paseu tan bé, i que consti que aquesta vegada
no patim ( al menys, com altres viatges) Una abraçada i molts petons.

isabel perez vilaplana ha dit...

Quan varem anar al Marroc tambe varem viure una experiencia de fidels que tornaven de La Meca , emocionant. Hem arribat de La Rioja aquest migdia tot molt be dema a dinar a Palamos a casa dels Grau, despres a casa dels Pesarrodona a Mongo etc. etc. La Gisela esta a Mallorca tots be, familia Agullo a Soria tambe be. Fins aviat parelleta.

Núria ha dit...

Només hi heu estat dos dies? Buf mira que us agrada anar a tope eh!? Disfruteu ;)

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?