dimecres, 10 d’agost del 2011

Des de Bucarest

Hola Familia!!!

Us escrivim des de Bucarest on estem en un hostal encara que esta plovent i encara no hem pogut visitar res.
Avui hem anat per la Trasnsilvania, veient els castells de Bran i Rasnov, uns castells que estan prou be. Tambe hem visitat la ciutat de Brasov bastant boniqueta.

Dema ja a Istambul! a les 17 agafem un vol per anar cap a Turquia.
Segurament ja podrem escriure mes que fins ara, no patiu que estem super super be, i amb el Jordi i l'Estel la mar de be! Pero mengen molt mes que nosaltres; dolcos, pastissos, corissants, ...

Apa! Fins aviat familia!

2 comentaris:

Estel ha dit...

(escric sense accents)
Esmorzar covrigis per esmorzar, trobar vaques per la carretera, obrir una porta i trobar un grup de rumaneses que ens conviden a pastissos, passar per pongolandia, veure toooooooooot el que es patrimoni de la Unesco, dinar al cim del Monte Rarau,enamorar/nos de Maramures , salvar/se dels adelantadors compulsius, intentar entrar a totes les escoles, cantar Boomerang, trobar/se enmig d-un funeral i ajuntar/se a la processo d-un casament, pujar al campanar prohibit,dinar per 4 leis, i...consultar 14 pensions abans de decidir/nos, dormir en un bungalow,gaudir d'una nit estelada, i que el vei t'insisteixi per tastar un licor!
Aixo es un petit tast d"un dels dies de la gran experiencia! a partir d-ara, RUMIAREM UNA RUMANIA BEN DIFERENT!!!!!!!!!!
Estel i Jordi

Mama ha dit...

Em sona això de consultar 14 pensions abans de decidir-se,...Quantes experiències interessants i quants records us emporteu d'aquest país quasi desconegut!! que seguiu així per Turquia. A Estambul podreu sopar per poques lliures un peixet acabat de pescar, com a entrepà, a la vora del pont de Gàlata. Deliciós! Ah! i, si pregunteu, podreu beure cervesa en alguns llocs concrets, no pel carrer, eh? Jo, el diumenge, torno a marxar al Pirineu, a la Cerdanya amb la Roser. Camins i descans.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?