dimarts, 9 d’agost del 2011

Des de Sibiu (Transilvania)

Ei!

Aquest es el pais des d'on ens es mes dificil escriure, no trobem internet enlloc!
Ara ja hem deixat la zona rural del Nord del pais, i ens dedicarem avui i dema a veure els castells i ciutats de Transilvania (Sibiu, Brasov, Bran i Rasnov).
Ahir vam dormir a Sighisoara, i hem vist esglesies fortificades com les de Viscri, un poblet molt petit amb casetes iguals i de colors (i on la Eli s-ha comprat unes sabatilles fetes a ma) i Biertan un altre poblet amb una esglesia imponent.

Tot ens esta agradant forca, i el cotxe que hem llogat es senzillet pero va tirant, i estem anant amb moltes mes comoditats que en altres viatges; esmorzem be, dinem be, amb el cotxe tot es molt tranquil ... en definitiva, vacances.

Un peto molt fort per tots, i ara suposem que la propera vegada us escriurem des d'Istambul, on al final anem en avio des de Bucarest.

Fins aviat!

4 comentaris:

Papa i Lioba ha dit...

Aneu amb compte amb els vampirs. Antidots: all, creu (millor de fusta), estaca (de fusta), sofre, aigua beneïda, ...
Per si de cas esmorzeu unes torradetes amb all.
Papa i Lioba

Papa i Lioba ha dit...

Aneu amb compte amb els vampirs. Antidots: all, creu (millor de fusta), estaca (de fusta), sofre, aigua beneïda, ...
Per si de cas esmorzeu unes torradetes amb all.
Papa i Lioba

isabel perez vilaplana ha dit...

Aixi m'agrada que siguin vacances per descansar sense angoixes, es lo que necesiteu. Nosaltres dema cap La Rioja tambe tenim ganes de desconectar. Molts petonets per els quatre.

Mama ha dit...

A Turquia hi anireu sols? segur que us agradarà molt. Acabo de veure'n un reportatge al canal 33 i feien un recorregut en globus per la Capadòcia, fantàstic!. No cal que hi aneu en globus, per terra és també sorprenenet. Que seguiu així de bé!
Isabel i Llorenç, bon viatge per la Rioja i felicitats al Llorenç perque avui és el seu sant.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?