dijous, 21 d’abril del 2011

Des de Navoiy (a prop Bukhara)

Hola a tothom!!
Us escrivim des d'un "Internet Club" envoltats de joves uzbecs "moderns", en aquesta ciutat en la que hem fet escala per tal d'agafar un tren nocturn fins a Urgench (al costat de KHIVA, el nostre proper desti).
Despres de Bukhara vam agafar un taxi fins a Navoiy, i despres un altre fins a Nurata, per anar finalment al poble de SENTYAB, en unes muntanyes que hi ha entre el desert i el llac Aydarkul. Hem estat dormint en una "casa rural" d'un poblet de muntanya.
Avui hem fet una excursio pel poblet, i hem pujat a una muntanya; aixi hem pogut veure com viuen a les zones rurals de l'Uzbekistan. Hem estat molt tranquils, menjant a sobre del Tapchan, el "sofa" tipic del pais i dormint al terra del menjador d'una familia.
Ara a la nit agafarem el tren nocturn fins a Urgench, esperem que estigui be i que poguem dormir! L'unic problema es que surt a les 02:45 de la nit ... i ara estem aqui connectats, fent temps.
Un peto per tots!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

jajaja també hi ha modernos allà? ulleres de pasta i perilla? XD
He mirat fotos d'això que dieu però o jo sóc inútil o n'hi ha ben poques. Espero veure les vostres i fer-me'n una idea ;)
Un petonet ^^

Mama ha dit...

Dormint al terra d'un menjador? potser que us busqueu un allotjament una mica millor, no?
Me n'alegro que esteu bé, que tingueu un bon viatge i una feliç tornada! Per aquí tot bé, amb un temps una mica tapadot, però tranquils.

papa ha dit...

Ja veig que tot va bé. Gaudiu del que feu i viviu el que feu.
Papa

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?