dilluns, 18 d’abril de 2011

Des de Bukhara

Hola Familia!!!
Es dificil trobar llocs on connectar-se a internet aqui a l'uzbekistan. Ara que podem escrivim una mica.
El viatge fins aqui va ser un pal, moltes hores, avions "petits" i com que eren low cost sense ni donar-te un sol got d'aigua. Pero vam arribar be i sense retards.
Vam arribar a TASHKENT i vam anar directes a una Guesthouse que haviem reservat per internet, perque arribavem molt tard a la nit.
Al mati seguent vam anar directes a conviar dolars en SUMS, al mercat negre de canvi de diners davant del mercat central de Tashkent (Chorsu). El canvi oficial esta un dolar = 1700sum, i al mercat negre 1 dolar = 2400 Sum, imagineu-vos! I a sobre el bitllet mes gran es de 1000 sum!!! el canvi va ser 200 dolars per una bossa plena!
Vam agafar el metro per anar a agafar un taxi compartit fins a SAMARCANDA.
A Samarcanda hi hem estat dues nits. El primer dia vam anar a veure el mercat d'URGUT, un poble sota muntanyes nevades amb gent molt tradicional dels pobles del voltant, molt autentic! Despres vam anar a un altre poble, a SHAKHRISABSZ, el poble natal del gran emperador Amir Timur.
Avui hem visitat Samarcanda, en tot el seu esplendor; les madrasses de la placa del Registan, mausoleus ... molt bonic! A la tarda hem vingut cap a BUKHARA, on pel poc que hem vist ens sembla que ens espera una bona visita!

El pais es molt tranquil, i la gent molt simpatica, tot i que no ens hi entenem ja que parlen uzbek o rus. No hi ha gaire turisme, i la majoria de desplacaments els fem en taxi compartit. El menjar esta be pero es senzillet. Ens esta fent mes fresca del que pensavem a les nits, i durant el dia fa bastanta calor.

Un petonet per tots,
i fins aviat!

No patiu si no escrivim, ja que es complicat trobar internet.
Per cert vau rebre el missatge de text?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja veiem que esteu bé i ens n'alegrem molt. Disfruteu tant com pugueu.
Vam rebre un sms dient que havíeu arribat.
Petons
Papa i Lioba

Anònim ha dit...

Ja veiem que esteu bé i ens n'alegrem molt. Disfruteu tant com pugueu.
Vam rebre un sms dient que havíeu arribat.
Petons
Papa i Lioba

Papa ha dit...

Ja veiem que esteu bé i ens n'alegrem molt. Disfruteu tant com pugueu.
Vam rebre un sms dient que havíeu arribat.
Petons
Papa i Lioba

Mama ha dit...

M'estranyava no saber res de vosaltres, però ja em pensava que seria difícil connectar-vos. Sempre ens queda allò que si no diuen res,...és que estan bé. Jo he estat dos dies tranquil·lets amb els avis a l'Aleixar i sempre preguntaven per vosaltres. Ara mateix els hi comunico tot el que dieu,...El que més m'ha sobtat del vostre escrit és el "metro". Com ens podem imaginar un metro en aquests llocs? Jo no vaig rebre cap sms,...
Petonets i bona tornada, que segur queserà millor.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?