divendres, 10 de setembre del 2010

Des de Xijiang (Guizhou) (18 d'Agost)

Hola!!!!

Avui us escrivim des de Xijiang, un poblet de la minoria miao enmig de muntanyes i terrasses d’arros. Hem estat tot el dia per aqui voltant i fent una mica de repos (encara que ens costa), ja que la nit passada hem estat 14 hores al tren en categoria de seient dur! no us podeu imaginar la quantitat de xinos que caben en un tren, i les postures impossibles que tenen per dormir; pero de tot se n’apren i durant la nit n’hem inventat alguna sense bons resultats!

Ahir vam estar als voltants de Kunming, a l’anomenat bosc de pedra de Shilin, un conjunt de roques amb moltes formes que foremn una especie de bosc, pero tambe envoltats de multituds de tours xinos, aixo aqui es el dia a dia… podem dir que no ens sentim sols! I a mes criden molt i es impossible estar en silenci enlloc.

Dema marxem cap a un altre poble, de la minoria dong, Basha i despres Zhaoxing… el que encara no sabem es com acabar el viatge, si anar a Hong Kong, Shanghai, fer mes poblets…

Ens alegrem que tots estigueu be, per Begur, per Garcia (per cert, felicitats a la parella, o ets tu, tieta, la que et cases??jejeje), pel Baltic, per Menorca, pel Vendrell, per Grassot…

Un petonet per tots!!!!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?