divendres, 10 de setembre del 2010

Des de Cheng Yang (Guangxi) (21 d'Agost)


Hola Familia!!! Quants comentaris que hem tingut!!! Ens han fet molta illusio, i fins i tot dels avis!

Mireu el blog que hem pujat alguna foto mes !

Aquests dos ultims dies hem estat a uns poblets de la provincia de Guizhou: Xijiang, Basha i Zhaoxing i avui hem entrat a la provincia de Guangxi. La veritat es que tot el que hem vist fins ara ens esta agradant molt, i en aquesta zona no hi ha tan turisme. Avui hem arribat a un poble on el seu pont es patrimoni de la UNESCO, i hem estat passejant pels poblets del voltant pels carrerons amb cases de fusta, arrosars, animals, gent (encara que no van vestits gaire tradicionalment) i bastantes olors estranyes, per no dir pudors! Dema anem a Longsheng, on hi ha les terrasses d’arros mes grans que veurem, tothom ens en parla molt be.

Cada dia agafem algun autobus, i es fa una mica dur pero despres quan arribem al lloc sempre val la pena. Ara anirem a menjar una pizza!!!! Hem trobat un lloc on en fan…yuhuuuuu! Ens esperavem que el menjar seria mes variat, pero nomes mengen arros, noodles, carn de bou, algunes verdures saltejades i poca cosa mes. Ah! I dumplings (boletes blanques amb carn a dins) al Cesc li agraden tant que fins i tot se les menja per esmorzar…encara que la Eli quan no troba res mes tambe s’ho acaba menjant.

Al final anirem a Hong Kong dos dies, acabem de comprar els bitllets per internet, creiem que despres dels poblets una ciutat aixi ens anira be, i els dos ultims dies a Pekin, on estarem amb l’Inigo i la Helena, una parella que hem conegut per anar a veure l’ultima perleta del viatge: la muralla xina.

Per cert lo de portar algun detallet es una mica dificil… nomes hi ha pongos!

Eli> La Gise i familia com estan? Cesc> Bon viatge Nuria! Mama, com ha anat?

Un petonet per tots. PONGOS = Donde lo pongo!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?