dimarts, 14 d’abril del 2009

VIATGE A L'ÍNDIA DEL SUD


Al sud de la bigarrada Chennai descobrim alguna de les altres cares de l'Índia: la increÏble activitat religiosa dels grans Tàmils amb els seus característics gopurams: Chidambaram, Tanjore, Tiruchirapally, Madurai i Mahabalipuram; els camps de tè de Munnar enfilats fins a les muntanyes més altes de la serralada dels Ghats; les llacunes interiors (backwaters) de Kerala, on es conserven les tradicions artesanals de l'antiguitat, barreja d'hinduisme i natura; les planes de Karnataka: Belur i Halebid, i Mysore, la ciutat dels jardins i els palaus. Un viatge que transcorre per àrees que conserven un impressionant Patrimoni històric, artístic, cultural i natural.


Però per damunt de tot això, notem que malgrat tot, l'Índia segueix tenint poc a veure amb la nostra manera de veure i entendre les coses... i és que l'Índia sempre serà l'Índia.



2 comentaris:

Marc ha dit...

Hola parella!
En primer lloc, moltes gràcies pel vostre comentari. Ens ha fet molta il·lusió!!!
Acceptem totalment la vostra aportació, però si ens ho permeteu, no ho modificarem... els lectors pensarien que som uns calçonassos. jejeje

Bé, amb el vostre permís, posarem un link del vostre blog, al nostre, al apratat de blogs amics.

una abraçada i a viure al màxim que això va mooolt molt ràpid.

M&M

Nuestros Viajes Baratos ha dit...

Hola viatgers!!
, som el lucas i el pedro, de nuestrosviajebaratos.es, hem creat el nostre blog per demostrar a la gent que hi ha un altra forma de viatjar , sense grans companyies i sense grands fortunes, sense hotels ni billets, simplement contant amb la ajuda de les persones, l'esforç dun mateix i una mica de calers, fins i tot menys del que un gastaria siguent a la seva casa.
Malhauradament, encara no ens llegeix molta gent, per aixo ens agradaria demanarvos un intercanvi de enllaços, per que algu mes ens pugui llegir i s'animi a iniciar viatges d'una manera diferent...

un abrazo

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?