dilluns, 6 d’abril de 2009

Des de Munnar (Kerala)

Hola familia!
Us escrivim des de Munnar, un poblet de Kerala envoltat de camps de te.

Divendres 3 d'abril,
el vol de Barcelona a Chennai ha anat molt be, tenim una pantalla individual per cadascu i hem pogut jugar al tetris, al pinball, veure pelicules... Arribem a Chennai a les 12 de la nit i nomes sortir de l'aeroport agafem un taxi (tots 5) fins a una pensio senzilleta.

Dissabte 4 d'abril,
al mati agafem un parell de rickshaws que ens porten fins a l'estacio de bus, on tastem els primers somosas (una mena de trianglet fregit amb verdures picants a dins) i chais (te amb llet molt dolc) per anar a Chidambaram, el trajecte dura unes 6 hores. Al migdia visitem el temple d'aquesta ciutat, que ens impressiona per les seves pintures cridaneres i l'estil 'kitsch'. El seguent bus ens porta fins a Tanjore, es un bus nocturn que passa entre masses de gent conduint com si fes Rally, alla busquem un hotel millor per a les esquenes dels nostres pares, i on anem a sopar a l'ultim restaurant obert ja que ja son les 12 de la nit!

Diumenge 5 d'abril,
nomes aixecar-nos anem a esmorzar a un vegetaria hindu, on mengem dosas (una mena de crep a base d'arros), chapati (pa indi), parotta (una altra classe de pa indi)... Despres visitem el temple de la ciutat, que es Patrimoni de la Humanitat. Un cop visitat anem cap a l'estacio de bus, per anar a Trichy, on un bus local ens porta al centre de la ciutat; aqui visitem dos temples: el primer esta dalt d'una roca enorme i per arribar-hi s'han de pujar 437 escales i el segon es troba a les afores, i es un seguit de torres amb cases a sota que ens agrada molt a tots. Tornem a l'estacio de bus, recollim les maletes, i anem cap a Madurai. Al arribar-hi busquem hotel, cada cop mes bo, i un cop situats anem en una terrassa amb vistes i a dormir.

Dissabte 6 d'abril,
no visitem Madurai per poder anar el mes aviat possible a Munnar, es per aixo que a les 8 del mati ja som dalt del bus asseguts al nostre lloc habitual (al costat del conductor, controlant les maletes i gaudint de la vista ja que estem a primera fila). Al migdia arribem a Munnar, deixem les maletes a l'hotel i anem a menjar a la manera india (fent pilotes d'arros amb les mans sobre plats fets de fulla de platan) al restaurant mes popular de la ciutat. En acabar amb un richsaw (tots 5!!!) visitem les plantacions de te, un panta, i ens endinsem en un poblet de treballadors del te.
Ara us escrivim ja sopats i a punt d'anar a dormir, ja que dema a les 7 del mati ens espera un jeep a la porta de l'hotel per fer una excursio entre plantacions de te i grans boscos.

Tot esta anant sobre rodes, els pares disfruten molt (o aixo es el que diuen) i estem aprofitant cada minut del viatge. Es curt pero intens (com un bon chai)!!!
3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic molt contenta que us ho passeu tant bé. M'estic modernitzant escrivint coses a l'altra part de món , on tinc la família. Continueu així i fins aviat.
àvia Campa

Francesc papa ha dit...

Me n'alegro que tot us vagi tant bé.
Deuen ser unes experiències molt bones.
Una abraçada a tots.
Francesc papa

Laia ha dit...

Ara si que em feu enveja!!! Quins records...
Recordeu donar-me hora i número de vol!!!
Nosaltres demà ja marxem cap Alacant, ja us explicarem.
Una abraçada molt forta de part dels 4!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?