dimarts, 31 de març del 2009

Ja hi som ...



Passat demà, a les 6h del matí sortirem en direcció a Brussel·les, per a fer-hi escala, i volar després cap a Chennai (Madràs), capital de l'estat indi de Tamil Nadu, terra dels Tamils.
Hem baixat les caixes "de viatges" de l'altell, i hem agafat tot allò que ens calia. Només ens falten quatre detalls per tenir-ho tot llest; i és que ja tenim moltes ganes de ser a la Índia!!

El recorregut el tenim força clar, el descrivim, per ordre:

Chennai - Chidambaram - Thanjavur (Tanjore) - Tiruchirappalli (Trichy) - Madurai - Munnar - Kochi - Alappuzha (Allepey) - 'Backwaters' de Kerala - Hassan (Halebid i Belur) - Mysore - Mahabalipuram (Mamallapuram) - Chennai

Vinga, que ja volem marxar .... !!!!

Us posem un link per a que pogueu veure en Google Maps, la nostra ruta (aproximada)
http://maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&msa=0&msid=117775676861927999926.00046163195df4f22d2bf&t=h&z=7

1 comentari:

Laia ha dit...

Hola familia!!!
Com esteu? Avui és el primer dia de viatge i ja estem pensant amb vosaltres! Els hi estarà agradant?, Estaràn molt cansats?, Hauran arribat bé?... Així que expliqueu!
Ja sé que acabeu de començar i que no penseu en la tornada, però com que 10 dies passaran volant, m'heu de dir l'hora que arribeu el dilluns i si és possible el número de vol.
Nosaltres ara som a Barcelona però preparant les bosses per anar cap a Begur, que també s'hi està molt bé!
Una abraçada molt forta pels cinc i disfruteu de cada instant!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?