dissabte, 6 d’agost del 2011

Des de Ieud (Maramures, Romania)

Hola a tothom!
Us escrivim des de la provincia de Maramures, concretament des del poblet de Ieud, on hi ha unes esglesies de fusta del segle XIV precioses.
Aquesta regio es super rural, gent amb cavalls i carros, cases de fusta, ... sembla que estiguem 50 anys enrere!
La gent es super amable, i el temps es fresquet fresquet. Ahir a la nit mirant al cel vam veure mes estrelles que mai.
Avui hem dormit en un bungalow petito a casa del Gabriel, amb vistes al cementiri i amb campanades cada hora que feien ressonar tot el poble.

Vam arribar a Bucarest, i vam llogar un cotxe. Hem estat a les Gorges del Bicaz, i al Lacu Rosu. Despres hem passat tot un dia per la regio de Bucovina del Sud plena de Monestirs Patrimoni de la Humanitat. Brutals!

Estem molt be, pero sembla mentida pero es mes dificil connectar-se a Internet aqui que a Xina!

Fins aviat familia!!

2 comentaris:

Papa i Lioba ha dit...

Me n'alegro que disfruteu..., com sempre.
petonets.
Papa i Lioba

Mama ha dit...

Acabo de llegir el vostre comentari. Quants llocs tenim per descobrir sense anar massa lluny,...! He vist imatges de la regió de Bucovina i m'ha semblat uns Suïssa sense turisme. Molt bonic. Jo passant calor per Grècia i vosaltres amb aquesta fresqueta... Prepareu-vos per quan arribeu a Turquia, allà no baixa de 35º!!. Qe seguiu tan bé com fins ara!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?