dijous, 18 d’agost del 2011

Des de Goreme (Capadocia)

Hola familia!

Us escrivim des de Goreme al bell mig de la Capadocia. Ahir vam arribar des d'Ankara, i hi esarem tres nits; ens ho volem prendre amb calma i disfrutar al maxim d'aquesta zona que ens esta encantant. Avui hem fet una excursionassa per totes les valls del voltant de Goreme; dema agafarem una moto i anirem a les ciutats subterranies, i passat dema anirem a la Vall d'Ihlara, que es una vall molt mes verda, amb tot d'esglesies troglodites. Aixo de la Capadocia es impressionant!!!

O sigui que estarem dos nits mes a la Capadocia, una nit de bus i dues nits mes a Istabul. Nuria, Istanbul es molt gran i te moltissimes coses per veure, es impossible visitarla en dos dies!

Estel i Jordi: com va anar la tornada? i el casament? us trobem a faltar eh! En molts moments anem dient: "aqui l'Estel segur que s'atreviria a preguntar aixo", o "aqui el Jordi segur que s'hagues fixat en aquest detall", ... i un munt de coses mes.

Petons per tots i fins la tornada!!

3 comentaris:

mama ha dit...

M'encanta que us agradi. A nosaltres tambe ens va sorprendre molt, sobretot les ciutats subterranies...son enormes. Jo ja soc a casa iamb el Carlit fet! Ja tenim ganes de veure-us. Petonets

Estel ha dit...

Que bé! doncs us vam escriure a l'arribar però ara veig que no ho vaig fer bé...
A la tornada ens vam oblidar una bossa en el túnel de facturació i quan érem a punt de pujar a l'avió ens en vam adonar i corredisses per recuperar-la! i és que això d'anar sense guies...però sí, ja som aquí, doctorats en arquitectura pel futur membre de la Unesco i espavilats econòmicament per la millor fotògrafa...el casament bé, ja hem començat a fer molta propaganda de Rumania!
Una forta abraçada, cuideu-vos!!

Laia ha dit...

Hola Eli i Cesc!
Que xulo la Capadòcia, disfruteu molt dels dies que us queden. Nosaltres tots bé, ahir vam arribar de Soria (que ens ha agradat molt) i ara per les festes de gràcia.
Aviat ens veurem, les nenes pregunten per vosaltres i tenen ganes de veure'us.
Petons i que continuï l'aventura!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?