divendres, 10 de setembre del 2010

Des de Dali (Yunnan) (15 d'Agost)

Hola familia!

Doncs avui ens trobem a DALI, on hem arribat despres de passar la nit en un bus amb lliteres, amb pudor de peus, vomitat i humitat concentrada… tota una experiencia! pero ara hem arribat a la guest house, ens hem fet una dutxeta i estem fresquets i preparats per anar a voltar.

De Lijiang, vam anar amb bus fins a SHANGRI LA, una ciutat-poble que es troba a 3200m i que es en aquest punt on donem la volta i tornem cap al cente de Xina. Es un poble molt bonic, amb casetes de fusta i molt rural, vam voltar per alla i vam anar a fer una excursio en bici pel llac Napa Hai entre prats i iaks, ovelles, porquets, cavalls, vaques, toros… i algun pastor. Fins i tot vam tirar amb arc!

Hem penjat alguna foto en algun article anterior!

Eli: per cert, papes, sabeu a qui em vaig trobar enmig d’aquest poblet solitari…. al Sebas i la Maria Rosa Prunes!!! Es van posar molt contents ens vam donar dos petons i vam xerrar una estona: o sigui que no us preocupeu que el tinc ben aprop!

Petonets per tots!!!!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?