divendres, 10 de setembre del 2010

Des de Beijing (29 d'Agost)

Hola!!!

Ja som a Beijing! Avui hi hem arribat despres de passar un parell de dies a Hong Kong.

Hong Kong es molt impressionant amb tot de gratacels i llums de neo, molta gent per tot arreu, i tot en una sola illa! Ara l’aventura va ser al entrar-hi … resulta que tot i ser Xina, necessites un permis especial. D’entrada ens va extranyar que ens segellessin els passaports, … i just ser a la part de Hong Kong, l’home d’informacio ens pregunta si tenim un visat de multiples entrades per a Xina, doncs no! el teniem d’una sola entrada, vaja un xou, ens vam haver de fer un nou visat per a la Xina! (pero ha sortit be i al final hem pogut tornar-hi a entrar, ha esta com tornar a casa).

Per arribar a Beijing, hem agafat avui al mati un avio des de Gaungzhou (Canton), i en tres hores ens hem plantat aqui. Avui hem anat al Palau d’Estiu dels emperadors, i dema anirem a la Gran Muralla, i xafardejarem una mica els mercats del centre abans de fer les maletes, i es que el nostre viatget a la Xina s’esta acabant … la veritat es que ens ha agradat molt mes del que ens esparavem, be ja us ho explicarem!

Un peto per tots i fins ben aviat! (els vols us els vam escriure en una entrada anterior)

Tenim moltes ganes de veure-us!

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?