dimecres, 20 d’agost del 2008

Des de Siam Reap (Angkor - Cambodja)



Sus Dei (o algo aixi, que vol dir hola en cambodja)

Ja som a Cambodja, l,últim pais que ens faltava per completar el nostre tour per Indoxina.
Ahir vam estar tot el dia per les dues illetes que ja us haviem comentat, les de Don Khon i Don Det. Vam llogar dues bicis i les vam recorrer, va ser genial. La primera era quasi tot selva, i la segona molt mes camps d,arros. Vam anar des de l,illa gran (on dormiem), la de Don Khong, fins a aquestes illes en barca, aixi vam poder observar el paisatge perfectament; tot de cases de canya i palla sobre pilars de fusta a les vores de les illes, i a mes entre elles hi havia palmeres cocoteres! Un paisatge espectacular!
Des de les illes vam anar a visitar dues cascades on el riu Mekong (ara mes que desbordat, i per tant amb un cabal que fa por) es precipita uns quants metres just abans de sortir de Laos per entrar a Cambodja, les de Phi Li i les de Kon Phapheng.
Va ser una bona eleccio anar fins alla.
Ara ve la sortida de Laos. Hem vingut en avio fins aqui (des de Pakse fins a Siam Reap) amb la Lao Airlines.
Avui a primera hora ja erem aqui, i hem anat directament a visitar els temples d,Angkor, per exemple el de Tha Prohm, on la selva s,ha menjat literalment els temples; n,hem vist uns quants, i ens hem deixat els mes importants per dema.
Bueno, ara estem en un hotel que esta la mar de be (es diu Babel, i el porta un noi espanyol), acabem de sopar be, i ens en anirem a dormir, ja que avui ens hem llevat a les 3.30 del mati.
Ah! sabeu que, el cesc ha menjat grills fregits, i serp a la brasa ... i diu que eren deliciosos, de debo eh!

Petons per tothom.

Cesc i Eli

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Grills fregits i serp a la brasa! voleu dir que era bo? de fet, jo tabé m'ho menjaria sino sabés què era. Som a ca la tieta Fina amb l'avi i l'àvia. Tots estan molt contents que us ho passeu tan bé i que sigueu tan valents de sortir-vos-en de totes aquestes situacions tan difícils. Quantes experiècies!! Els tiets i els cosins han estat a Baviera i ara acabem de veure les fotos. tot verd, llacs, aigua,..Tindran alguna semblança amb les vostres? Tothom us diu que ja us comencem a trobar a faltar. S'està fent una mica llarg. Sort d'aquest blog. Quina meravella de comunicacions!!
Un petó de part de tots!!
Mama

Anònim ha dit...

M'alegro q us divertiu tant i us ho paseu tant be. Ting ganes de q vingueu aviat i n'ho expliqueu.
Besades.
La Ieia.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?