dilluns, 18 d’agost del 2008

Des de Si Pan Don (les 4.000 illes)


Sa bai dee familia!!! (Hola en Laosia)

Ja estem al sud de Laos, ahir hi vam arribar des de Vientiane, amb avio, ja que les carreteres estaven tallades degut a la crescuda del Mekong.
Tota la zona on som son illetes fluvials, amb camps d'arros i casetes de palla. Idilic. Estem molt tranquils i be. Ara mateix us escrivim des de la mes gran que es diu Don Khong, on avui hem anat tot el dia en bicicleta (i ens hem cremat pel sol), fent la volta a l'illa, ens ha agradat molt molt. Dema anirem a veure dues illes mes petites, les de Don Det i Don Kon, i les cascades de Kon Phapheng. Si tot va be, anirem en avio des de Pakse (que es on vam arribar des de Vientiane), fina a Siam Reap (a Cambodja, al costat d'Angkor).
Ara anirem a sopar just a sobre del riu en les terrassets que hi ha per aqui. Quasi segur que acabarem menjant noodles o arros, en les seves varietats i beurem una Beerlao (el cesc), i una cocacola (la eli)
Ja escriurem d'aqui un parell de dies des de Cambodja.

Un peto per tots

Eli i Cesc

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara m'ha picat la curiositat per saber quin tipus de música tenen per aquells països on tombeu tan panxament. Alguna curiositat? Mini-guitarres amb forma de gra d'arròs? Acordeons fets per barrets de tela? Va, expliqueu-m'ho!!! :P
M'alegro moltissim de que hagueu pogut reempendre el viatge sense problemes!

Se us comença a trobar a faltar!!!

Petons ^^

_núRia:.

Anònim ha dit...

Hola,
Què ràpid que passen les vacances! En només 9 dies ja tornareu a estar per aquí, tenim ganes de veure'us!
Nosaltres som un parell de dies a les festes de gràcia: tallers,titelles i com no: tonietti...
Demà farem la 3ª ecografia, ja us explicarem com està la Bruna...
Eli, ja menges alguna altra cosa que no siguin noodles? Arrisca't una mica
Que vagi molt bé per Cambodja.
Una abraçada molt forta i passeu-ho molt bé!

Anònim ha dit...

Hola parella sembla que l´aigúa os persegueix, el proper viatge al desert eh!, ja veiem que sou uns artistes de la bicicleta, moto etc... que tot os vagi bé i aprofiteu que ja falta poc i tambe volem veureus las caras.
Nosaltres ara anem alm Pirineu uns dies , tot va molt bé. Abraçades i Petons de Papis Cabrol Perez.

Anònim ha dit...

Estem contens q finalment tot vagi dintre de la normalitat. Aneu amb "cuidado" amb el sol q aquest no us coneix i arrivareu com tomaquetes.
Naltros estem de festes i amb molts diables i foc.
Molts besitos.
La Ieia ils tiets.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?