dissabte, 9 d’agost del 2008

Des de Sapa (altre cop)

Hola familia,
Us tornem a escriure des de Sapa, aquesta vegada una mica forcats per les circumstancies.
Resulta que estem immersos en un tifo, que sembla que ve de la xina, i que ens ha portat pluges, durant els ultims 3 dies sense parar ni un sol minut.
Com a consequencia d'aixo s'han enfonsat uns quants ponts, i hi ha hagut esllavissades de terra a les carreteres de la zona. Des d'aqui hem trucat a l'embaixada espanyola a Hanoi i ens han dit que no sortim de Sapa en els propers 2 o 3 dies. Per tant haurem de replantejar la ruta, i probablement tornarem a Hanoi, quan es pugui, junt amb els altres espanyols amb qui estem aqui.
No patiu, ja que estem la mar de be, i ja anirem informant.

Petons per tots.

Cesc i Eli

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola fills: per fi avui, des de l`hotel de Berlin, he pogut connectar a Internet i llegir amb atenció tot això tan bonic que expliqueu. A veure si ja ha passat això del tifó...M´ha encantat llegir els comentaris de tota la família. Jo porto uns quants dies a Berlin i ens està encantant. No fa calor, ara vaig amb jaqueta. No ha plogut. Tot és gran, net, espaiós,..Ja dominem la ciutat i crec que ja no ens hi perdríem. Som en un hotel que stà molt bé i és forsa cèntric. Una de les coses més emocionants que hem fet és pujar a la torre de comunicacions de 365 metres. Des d´allí es domina tota la ciutat. hem vist la Nefertiti, l´altar de Pèrgam...Bé, molts records a tota la família, al Cesc, la Eli, el papa,la mama, el Pep, la Fina, el Blai el Xavier, la Isabel, els pares de la Eli, els germans, els nebots, la Núria (que bé que estás tu també). M´esperen per anar a Spandau. Aquest teclat no té la c trencada, però té ß i coses rares. Molts petons!! Mama

Anònim ha dit...

Ja patiem una mica quan he sentit que hi ha hagut morts i desapareguts una mica més al sud d'on us trobeu. Me n'alegro moltíssim que esteu bé. Quan pugueu torneu a dir alguna cosa.
A part d'aquest inconvenient veig que el viatge us va fantàstic.
Petons.
Francesc papa i Lioba

unaiegia ha dit...

Nosotros seguimos en Sapa. Seguramente iremos en moto manana a primera hora de la manana. Espero que vuestro viaje vaya sobre ruedas... Adeu!

Xabi eta Unai

Anònim ha dit...

Ostres, jo he estat super desconectada d'internet aquests dies, i havia sentit això del tifó a les notícies i estava una mica preocupada... Espero que se solucioni aviat, que pogueu tornar a Hanoi sense problemes i que pogueu seguir endavant! Ànims i molts petons!

_núRia:.

PD: Les fotos dels posts anteriors són super maques! :)

Anònim ha dit...

Hola parella!!!
Des de Begur també estem força preocupats, a veure si aviat tenim noticies vostres. Avui us hem trucat al mòbil però estava desconectat. Sobretot aneu-nos informant!
Disfruteu molt del viatge, que encara esteu a l'equador i us falta molt per veure i per viure...
Una abraçada molt forta.
Us estimem:
Llorenç-Isabel-Gisela-Daniel-Arnau-Pol-Laia-Aleu i Aina

I petons per a tota la familia del Cesc.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola nebodets,
Confio q aquest temps passi aviat i pugueu continuar el viatge com tenieu previst. Escribiu tan aviat con pugue q sapiguen q esteu be.
Disfruteu força, la familia garciana.
Petonets, la tieta.

Anònim ha dit...

Ting ganes de supereu aquest mal trangol i os ho pugueu passar be.
També ting ganes d'abraçar-os aviat. Moltes besades.
Us estima la Ieia Montserrat.

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?