divendres, 22 d’agost del 2008

Des de Pnhom Pehn



Hola familia!! Sus Dei! (hola en cambodja)

Us escrivim des d'aquesta ciutat que es la capital del pais. Els dos ultims dies hem estat recorrent els temples d'Angkor, que ens han agradat molt ja que eren espectaculars, enmig de la selva, coberts per la vegetacio, ... vaja, tot un espectacle.

Aquest mati hem vingut cap aqui, a Pnhom Pehn, en autobus, i tot i que la ciutat sembla que no tingui massa coses per veure, si mes no ens servira per a fer-nos una rapida idea del que han sigut els ultims anys de Cambodja (la cruel dictadura de Pol Pot i els seus Khmers Rojos). Per comencar hem anat a veure l'S-21, un institut reconvertit en preso-extermini, on els sicaris de Pol Pot van exterminar-hi els opositors al regim. Molt dur.
Dema tambe estarem aqui, i l'endema agafarem una barca per anar cap al Delta del Mekong, ja al Vietnam, que sera la ultima parada fins arribar a Ho Chi Minh.

Tambe comencem a tenir ganes de veures a tots i explicar-vos moltes cosetes! Un peto per tots!

Eli i Cesc

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els extrems en tot son dolents esperem q l'enteniment arribi a regnar el mont ben aviat. Deixant els raonaments per un altre rato,
ah a la Ieia li agrada llegui-os. Molts petons.
Tieta Teresa i famili.

Anònim ha dit...

Ja veig que passats els dies de malson en forma de tifó tot ha tornat a anar com cal i us ho esteu passant pipa.
Compte amb els menjars Cesc. Ja ens explicaràs els gustos que tenen els grills fregits i la serp.
Ja tenim ganes d'abraçar-vos ben aviat.
Petons.
Papa i Lioba

Anònim ha dit...

Tot el que expliqueu ens entusiasma,i amb dona la sensacio de estar amb vosaltres disfrutant totes les aventures,aixo la mama isabel, crec Elisabet que tens que arriscarte amb els gustos per ferte la xula. tenim moltes, moltes ganes de donar vos molts petons,ja ens direu els horaris d arrivada.

LLORENC i Isabel

La meva foto
SÓM UNA PARELLA DE VIATGERS CATALANS QUE PENSEM QUE EL MÓN TÉ TANTES COSES AMAGADES I PER CONÈIXER QUE NO ENS VOLEM QUEDAR A CASA. SOVINT QUAN TORNEM D'UN VIATGE, PENSEM ... ON SERÀ EL PROPER?